У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Комедія "Херсонські манси"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Українці, росіяни, євреї, німці. Звичайна херсонська комунальна квартира. Любов, залицяння, сварки, плітки і веселощі. Особливий, добрий гумор спільної кухні. Все це - в комедійній п'єсі херсонського драматурга Анатолія Марущака «Херсонські мансі».
 
У виставі задіяно ціле сузір'я улюбленців публіки нашого театру - заслужена артистка України Олена Галл-Савальська, Руслан Вишневецький, Ксенія Савельєва, заслужений артист України Олександр Мельник, Андрій Клочко, Євген Гамаюнов, Віктор Овсієнко, Валерій Гайфуллин, Костянтин Рогань, Наталя Вишневська, Таїсія Новачук , Андрій Кобелєв, Микола Степаненко, Дмитро Шафаловіч, Артем Філенко, Поліна Маказепа, Анастасія Грищук, Ольга Крилова.
 
У виставі задіяний музичний колектив комунальної квартири - оркестр театру
 
Режисер вистави - заслужений діяч мистецтв України Ірина Корольова
 
Художник - Олена Карпенко

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Херсон.

Комедія "Херсонські манси" відбудеться 17 лютого 2022, 18:00, четвер в Херсонський театр ім. Миколи Куліша. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.