У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

ТЕ-АРТ. Вистава "Час кохати"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Знайти своє щастя, жіноче, однією з головних героїнь п'єс Тетяні, судилося виключно завдяки випадку. На думку спадають паралелі з "Іронії долі". Та ж зима, передноворічний настрій, помилково постукали в двері...
Наша історія - це зворушлива і забавна «іронія долі».
Її сюжет простий - в одній квартирі «прикуті один до одного» живуть дві жінки, мати і дочка. Одна вже наближається до заходу свого життя, друга давно переступила вік, коли закохуються, створюють сім'ю, народжують дітей. Однією не дозволяє вийти в світ - інвалідний візок, інший - бажання розділити з матір'ю її самотність.
 
Але раптом, в один прекрасний день, напередодні Нового року трапляється диво. Нічого чарівного або казкового, просто в їх життя вторгається нова людина ...
 
І цього було достатньо, щоб їх долі круто змінилися. Взаємовідносини між матір'ю і дочкою, чоловіком і жінкою, сімейне життя, самотність, покарання за вчинений проступок - теми, підняті автором.
Все можливо, якщо дозволити собі повірити в можливе щастя, якщо дуже любити людей і бути готовим до самопожертви заради порятунку іншої. Тепла, наповнена любов'ю історія, яка допоможе дуже багатьом зігрітися від холоду життя, повірити в краще і ще раз переконатися в тому, що чудеса бувають.
 
Це не казка для дорослих, це просто наше життя розказане добрими людьми для добрих людей.
Ця вистава поставлена за п'єсою Надії Птушкіной «Поки вона вмирала».
 
 
У ролях:
 
Олеся Жураковська - заслужена артистка України, актриса Київського академічного театру драми і комедії на лівому березі Дніпра
Віталіна Біблів - заслужена артистка України, актриса Київського академічного театру "Золоті ворота"
Світлана Золотько – народна артистка України, актриса Київського академічного театру на лівому березі Дніпра
Сергій Кияшко - заслужений артист України, актор Київського академічного театру драми і комедії на лівому березі Дніпра
 
 
Режисер - Таня Губрій
Продюсер - Тетяна Едемська і театральне агентство ТЕ-АРТ
 
Вистава йде з антрактом.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Херсон.

ТЕ-АРТ. Вистава "Час кохати" відбудеться 22 лютого 2022, 19:00, вівторок в Херсонський театр ім. Миколи Куліша. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.