У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Театр "Чорний квадрат". "Медовий місяць"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

Комедія для дорослих
 
Вистава за однойменною п'єсою Габріелля Баріллі. Дуже жіноча вистава, але, звичайно, про чоловіків.
 
Три молоді жінки збираються напередодні свята, щоб обговорити справи сердечні і приходять до вельми несподіваних та закономірних висновків.
 
Про чоловіків, про секс, про взаєморозуміння, про гроші, про коньяк, про одного фалоімітатора…
 
Лора — впевнена в собі кокетка, що завжди стоїть до чоловіка на крок ближче, ніж вимагають пристойності. "Вона йде по життю сміючись", з легкістю завойовуючи увагу численних шанувальників. Вона знає, чого хоче, і легко цього домагається. Чоловіки лише іграшки в її руках.
 
Катя — процвітаюча ділова жінка, яка реалізувала себе в професії, але не може знайти свого «жіночого щастя». Вона розчарувалася в сучасних чоловіках, але в душі вона романтична особа, яка досі вірить у казкові happy ends, і все ще чекає на свого принца.
 
Валя - персонаж, який несподіваним чином змінює весь перебіг подій п'єси. Сім років вона розігрувала виставу під назвою «ідеальний шлюб», але тепер її терпінню прийшов кінець. І більше вона цього не допустить – свобода, свобода, свобода! Але... через два тижні життя подруг докорінно змінюється.
 
Георгій - він же Гера, сусід, чоловік-сюрприз.
 
Вистава не призначена для людей з ханжським ставленням до світу. Декілька разів використовується ненормативна лексика.
 
Рекомендується до відвідування з близькими подругами або парами, що люблять.
 
Жінкам без почуття гумору вхід категорично забороняється. Легка комедія на вічні теми: кохання, зради та розуміння.

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Херсон.

Театр "Чорний квадрат". "Медовий місяць" відбудеться 13 грудня 2021, 18:00, понеділок в Херсонський театр ім. Миколи Куліша. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.