У звʼязку з воєнним станом частина заходів не відбудуться. Слідкуйте за інформацією на сторінках подій.

Вистава "Жениха викликали, дівчата?"

Продаж припинено
минула подія

Про подію

В ролях:
 
Тамара Яценко Народна артистка України
Тетяна Шелига Заслужена артистка України
Євген Паперний Народний артист України
Дмитро Лаленков Заслужений артист України
Олег Коваленко
Сергій Кучера
 
Режисер-постановник: Володимир Борисюк
Художник-постановник: Валентина Кузьмичова
Балетмейстер: Ольга Семьошкіна
Продюсер: Олег Шпанчук
 
Дві самотні жінки похилого віку, сестри: одна - колишня актриса, інша - все життя при ній. Лагодять зламані крани, згадують минуле, живуть в дуже просторій квартирі, де колись був гомінкий театральне гуртожиток. Одні ... І раптом старшій (актрисі) приходить на розум геніальне рішення !! - видати молодшу заміж. І в рівномірної, зі схожими тихими днями життя щось починає відбуватися.
 
Нареченого замовляють в шлюбному агентстві, але спочатку приходить зовсім не наречений, а потім - відразу два наречених ...
 
Однак ініціативу перехоплює інший претендент з явно заплямованою біографією.
 
Але всіх їх випереджає слюсар-сантехнік, якого дами приймають за справжнього нареченого. В результаті - закохані все! І весь процес з'ясування відносин супроводжується дотепними діалогами і комічними ситуаціями. Виявляється, тільки зроби крок, і все буде можливо: мрії, які здаються нереальними, насправді цілком реальні.
 
У цьому спектаклі в повітрі завжди витає можливість. Здавалося б, простягни руку - і схопиш мрію за хвіст, стягнула з небес на землю - ось тобі і реальність. І не так вже й багато для цього треба. Кульмінація вистави - в прийдешнє щастя повірили вже все: і глядачі, і навіть самі актори. Здавалося, ще трохи - і все владнається в цьому недолугому житті ... Але ... ..

Придбати квиток на захід можливо не відходячи від комп'ютера!

Сервіс "Інтернет Білет" дає можливість придбати квиток з максимальним комфортом. Тут немає черги до каси і Ви можете придбати квиток за 1 хвилину саме зараз. Для цього потрібно:

  • Обрати місце на схемі залу або обрати кількість вхідних квитків у фан-зону;
  • Натиснути кнопку "Оформити замовлення";
  • Вказати ім'я, адресу електронної пошти, номер телефону;
  • Обрати спосіб оплати та доставки;
  • Внести дані банківської картки і завершити замовлення.

Сума за квитки спишеться автоматично, а квиток прийде на пошту через 1-2 хвилини. Ваше завдання роздрукувати (НЕ ОБОВ'ЯЗКОВО) квиток або показати з екрану телефону перед входом у залу.

В 2024 році багато цікавих концертів, спектаклів та шоу, щоб не пропустити щось дуже важливе пропонуємо ознайомитись з афішою міста Херсон.

Вистава "Жениха викликали, дівчата?" відбудеться 29 березня 2021, 19:00, понеділок в Херсонський театр ім. Миколи Куліша. За допомогою сервісу internet-bilet.ua, Ви зможете з легкістю забронювати, замовити та купити квитки на концерт, спектакль, оперу, балет, майстер-класи, спортивні та дитячі заходи, що Вас цікавлять, оплативши їх найбільш зручним для Вас способом: через інтернет банківською карткою VISA/MasterCard, готівкою або кур'єром, якщо зробите замовлення квитка з доставкою.